Klienternes oplevelser

Tak fordi du besøger min hjemmeside. Skriv en hilsen her i gæstebogen ved at klikke på den grå knap. Du kan også indsætte et foto ved din hilsen.

Email 24-08-2012

Lisbeth G. Pedersen

Kære Inge Marie Bedre sent end aldrig.... :-) Jeg var hos dig sidst i maj måned og jeg har længe tænkt at nu skulle jeg ha' skrevet i din gæstebog. Tusind tak for det du har hjulpet mig med, det var en stor oplevelse at være hos dig den dag. Samtidig hjalp
du min datter på 3 år som også var med. Hun havde nærmest hold i nakken og hun havde ondt, kunne man tydeligt se. Du lagde dine hænder på hende og det hjalp. Dagen efter var det væk. Min datter havde samtidig flyskræk, hvilket du også hjalp med at få væk ved
at fjerne "bolden" af frygt i hendes mave. Og aldrig har jeg da set min datter være så rolig i vågen tilstand, fantastisk! En uge senere fløj vi faktisk på ferie og der var ingen flyskræk overhovedet. Endnu engang tak Inge Marie, vi ses. Knus Lisbeth

Email 07-02-2012

Pia Christjansen

Kære Inge Marie, Tusind tak for idag, hvor jeg modtog healing der løste op for smerter og stivhed i min nakke efter en påkørsel. Der kom som sidste gang så mange vidunderlige ting frem, som jeg vil glæde mig til at bruge ! Nu er min nakke blød uden stivhed og smerter. Fantastisk, jeg glæder mig til at se, hvad der sker ? Kærlig hilsen Pia

Email 07-05-2011

Hanne Kristensen

Kære Inge Marie..
Lige en tanke :-) Og for at sige mange tak for idag :-) Fik jo ikke lige sagt farvel men vi ses jo snart igen..
Sikke en dejlig oplevelse jeg fik :-)
Håber vi får flere af den slags :-) Hilsen Hanne :-)

Email 07-05-2011

tove johansson.

kære inge marie
jeg vil gerne takke dig for al den energi jeg fik hos dig ,jeg købte en pc d,9-2
uden, at kunne bruege den og nu kan jeg maile til dig dig mange knus.

Email 06-03-2011

Anne K Hansen

Kære Inge Marie.

Jeg har igennem de sidste år i perioder kommet hos dig. Du har hjulpet mig med at få forståelse for den måde jeg har reageret på i forskellige situationer og givet mig følelsen af gåpåmod hver gang.
Da jeg var ude hos dig sidst hjalp du mig med at finde mit rigtige "jeg".
Siden da har jeg skulle finde mig til rette i mig selv, men det er fantastisk. Aldrig har jeg været mere i balance og roen inde i mig selv og den positivitet jeg føler er skøn. Du hjalp mig med at finde det frem i mig og troen på mig selv.
Hver gang jeg går ud af din dør er jeg fuld af energi, glæde og følelsen af lethed.
Du er uden tvivl hver en krone værd!
Tusind tak for al din hjælp og forresten eksamen gik fantastisk :)

Kærligst Anne K Hansen

Email 19-02-2011

Karen Bjerre

Kære Inger Marie.
Jeg vil lige fortælle andre, hvad dine varme hænder hjalp mig med. Efter fire besøg hos kiropraktoren, hvorefter alt skulle være ok.når lige kroppen fik lov at falde til ro. Så skete der bare det,at det ville den ikke, jeg kunne ikke være for uro, rundt omkring på kroppen var trykken og klemmen, 2 pamol gav ro ca 4 timer nat og dag. Lægen var ikke rigtig til nogen hjælp,da blodprøver o.s.v. var fint fint. Men jeg syntes ikke det var til at holde ud, så jeg tænkte jeg prøver Inger Marie, og det har jeg ikke fortrudt en eneste gang, efter 4 besøg fik hun denne forfærdentlige trykken og klemmen væk, først kunne jeg finde hvile i sengen, efter næste besøg var uroen væk i det nederste af kroppen,det var meget tydeligt,- tredie besøg omkring brystet, og fjerde ryggen, det var så stor en lindring,- for kroniske smerter er næsten uudholdelige. Jeg fandt så senere ud af et det var stress, så jeg var stadig dødtræt, men nu en måned efter har jeg næsten gået og cyklet trætheden væk. Så som en skrev, så kan du noget som lægerne ikke kan, bravo.
Tusind tak for din store hjælp.
Kærligst Karen Bjerre

Email Hjemmeside 02-02-2011

Sir Pakú.

Hvis jeg indeni mærker at det negativt svinger
så tager jeg telefonen og til Inge Marie ringer
så sker der nemlig rigtig mange gode ting
blandt andet bliver humøret helt pingeling.

Email 13-12-2009

Stine Christensen

Kære Inge-Marie, Engle-Marie :)
Endnu engang har du hjulpet mig, af <3 tak for det!!!!
Jeg sender dig nu her en tanke, og min historie i håb om at det kan inspirere andre til at turde lade sig hjælpe af dig, for du kan noget ingen andre kan.

Jeg fik forrige år diagnosen ADHD med træk af OCD og tourettes, og har haft mange problemer med at fastholde min koncentration, styre mit temperament, været lydoverfølsom, og meget styret af frygt for mig selv og "hvad jeg kunne finde på", da jeg følte jeg tit ikke kunne styre mine handlinger selv, hvilket gjorde at jeg havde mistet tilliden til mig selv, og led under det, - da jeg talte med dig første gang i telefonen, og du sagde at der boede en anden sjæl i mig (og havde boet der siden 3årsalderen), som spændte ben for mig på alle disse måder, og at du sagde at du kunne hjælpe mig af med ham, følte jeg en sten løftet fra mit hjerte...

Jeg har siden vi talte første gang, og du har healet mig, både i din praksis og over telefonen, er der sket ubegribeligt meget godt.
Jeg kan smage maden mere, jeg får spist bedre og kan nu klare at være ude at handle i et storcenter, - blot en måned forinden mit besøg, havde jeg halset igennem centret med min ven, for alt larmede, nu går jeg stille og roligt, og lagde faktisk mest mærke til det, da min ven sagde at det da var dejligt så rolig jeg var, smiler... Andre folk har bemærket en anden glæde i mit smil/mine øjne stråler, og jeg føler mig nu tilpas i feminint tøj og kan gå i højhælede sko, hvilket jeg heller ikke kunne før, (hvilket jo egentlig er meget klart, når man tænker på at der har boet en mandlig sjæl i min krop siden jeg var 3 år), så det er dejligt befriende at jeg kan være den pige jeg altid har ønsket, smiler.
Så jeg kan være med i verden nu, på lige fod med andre. Tak :)
En af de større forandringer er, at jeg efter første besøg, pludselig kunne adskille min egen tanke fra den sjæl, der før havde talt til mig, og han havde talt grimt om alt og alle og især mig selv, - jeg fik via din tlf.hjælp fjernet ham helt, så jeg nu kun er mig i mig!
Jeg ved for dem, der læser dette, at det kan lyde skræmmende og surrealistisk at jeg har haft det sådan, og kan kun sige, at dét var det også, men at jeg kan nu, takket være Inge Marie, lytte til mit hjerte!


Kort sagt har du renset mig, og har hjulpet mig med at finde min kerne - og nu hjælp til at holde fast i den gode energi i mig, som jeg før havde tvivlet på var der.
Jeg ved at jeg endnu skal arbejde med mig selv, for lyset skal plejes, og du har givet mig endnu et værktøj, så jeg netop kan dette.

Siden vores snak i dag, har jeg fået løftet mit hjem, og fået lyset ind, så det nu er som jeg vil have det. ;)

Så igen, AF HJERTET TAK <3 fordi du har reddet mit liv, og hjulpet mig af med mine tvangstanker, og givet mig en bekræftelse, til at holde fast i mit ønske om at leve - Blot ved at sige "Ja, jeg vil være mig".- Tænk engang det kan være så enkelt!!? :)

Mange knus og taknemlige og kærlige tanker herfra,
samt ønsket om en glædelig jul til dig og dine kære... <3

Email Hjemmeside 13-09-2009

Pia Broch

Hej Inge Marie!
Tager ofte et kig på din dejlige hjemmeside :)
Tak for det du gør!
Kærlig tanke fra
Pia Broch

Email 30-03-2009

Irene

Skulle hilse fra Martin og sige:"Ha jeg fik grineflip, ;)" PS tak for hjælpen det er skønt at grine!

Email 19-02-2009

Trine Maria Vittrup

Kære Inge Marie – eller Engle Marie som Julie (og jeg) kalder dig…

Takket være dig og de gode energier du omgiver dig med, er der nu sat en stopper for de forfærdelige mareridt, som min datter på seks har døjet med igennem de sidste par år.
Julie har fuldstændigt ændret adfærd, hun er meget mere smilende og hun byder livet og hendes omgivelser velkommen med et lyst og åbent sind. Tidligere drømte hun voldsomme og angstprægede drømme hver nat og hun var overbevist om, at hun ikke måtte blive her på jorden i ret mange år. Men alt det er fortid – nu snakker hun om hendes nye liv og om glade og fjollede ting – præcis som en pige på seks år skal. Hun fungerer bedre socialt og sover trygt og roligt om natten.

I elleve år har jeg taget smertestillende flere gange dagligt på grund af en piskesmældslæsion. Jeg har prøvet et utal af behandlinger og havde egentlig affundet mig med tingenes tilstand, for længe siden - men ikke mere! Jeg har stort set INGEN smerter haft nu i 14 dage – og med lovning på, at jeg bare kan ringe, hvis der opstår noget igen – føler jeg mig tryg, glad og taknemmelig.

Du skal have min dybeste tak, for det du har gjort for Julie og jeg – og dermed hele vores famile!

Vi takker dig af hjertet og sender varme tanker til alle de engle der findes…

Julie Maria – og Trine Maria Vittrup

Email Hjemmeside 15-01-2009

Lone Herping

...Jeg blev klogere på mig og 'mine tidligere liv', da jeg fik en behandling hos Inge Marie - jeg fik sat mine 'gamle' adfærdsmønstre under lup og fandt ud af, hvorfor jeg har kørt i et mønster i mit voksenliv som har spærret for det 'rigtige' liv, et liv med følelser og hvor man føler, at man er tilstede i nu'et og tager ansvar for det man siger og gør. For mig har det handlet om at sætte tempoet væsentligt ned i mit liv, og jeg er taknemmelig for, at min intuition endelig fik mig til at reagere på det liv som jeg gik rundt og levede for blot kort tid siden. Og at jeg hos Inge Marie nu får yderligere mulighed for at udvikle min sanser, så jeg også på sigt kan hjælpe andre mennesker som står i en livskrise eller svær situation. Så hvis der er nogle derude, der har glemt hvordan GLÆDEN føles, sådan helt ned i maven og sokkeholderne :-)så er det aldrig forsent at blive mindet om det...GLÆD dig til en behandling og eksistentiel snak hos Inge Marie.

Email 14-05-2008

Trine Sørensen


Kære Inger Marie

Tak er kun et fattigt ord! Inden jeg havde prøvet en healingbehandling hos dig, følte jeg mig egentlig lidt som et halvt menneske, som stod lidt ved siden af mig selv. Jeg levede ikke i nuet, men lod alle mine bekymringer tage overhånd. Men dette er slut nu! Du har givet mig selvværdet og livsglæden igen og jeg er dig evigt taknemmelig.
Jeg har aldrig været i tvivl om, at der findes mere mellem himmel og jord, men du har virkelig fået mine øjne op for det sprituelle! Det er skønt at vide, at de altid er der til at hjælpe og det er bare at bede om hjælp, så viser de dig vejen!
Det lyder måske mystisk, men det er sandt :-)
Til alle som går og har nogle problemer eller føler at livet er lidt svært - Prøv en behandling hos Inger Marie. Det er fantastisk!

Kærlig hilsen Trine

Email Hjemmeside 05-04-2008

Tina Hartmeyer

Kære Inge Marie.
Tak for det, du har gjort for mig og tak for det, du giver. Englene er hos mig dagligt og de viser vejen frem. For en tid havde jeg glemt de var der.
Lyset er så bestemt med dig i alt hvad du gør.
Kærlig knus Tina

Email 05-03-2008

Annette Nørfeldt Petersen

Til min kæreste veninde Inge Marie.

Tak for alt det, du gør - og har gjort- for mig. Du har været en uvurderlig støtte i svære stunder, som der har været alt for mange af. Jeg tror ikke, jeg kunne have klaret det uden din hjælp. I starten tænkte jeg - indrømmet - at det var noget værre hokus pokus, men jeg er blevet meget klogere. Der er mere mellem himmel og jord, end vi aner, og du kan virkelig åbne for det. Tak fordi du er.

De allerkærligste hilsner fra Nette

Del siden