Klienternes oplevelser

Tak fordi du besøger min hjemmeside. Skriv en hilsen her i gæstebogen ved at klikke på den grå knap. Du kan også indsætte et foto ved din hilsen.

Email 19-12-2007

Dotti K

Hej Inge Marie,

Mit navn er virlige Dorthe og jeg bor i Brisbane Australia. Jeg har igennem de sidste 3 aar gaaet igennem en skilmisse. Jeg ved at dem der har gaaet igennem det samme vil hvide hvad jeg mener naar jeg sige at det har vaeret det haardeste jeg har gjort op til nu i mit liv.

Vi hore attid livet er en rejse osv osv ... og det er bestemt hvad jeg har oplevet at det er. De sidste 3 aar har vaeret en tilblivelse af mig. Hvor jeg har fundet mig selv og fundet en accept i mig selv. Jeg vil ikke genleve tiden igen, men bestemt ikke vaeret for uden.

Men paa min rejse kom jeg til et punkt, hvor jeg var ved det aller aller inderste. For at vaere aerlig er der ikke mange jeg har fundet paa min rejse der kan hjaelpe naar du er der. Naar du staar ved dine inderste morke demoner og ser dem i ojnene, og foler mest som at lobe tilbage hvor du kom fra. Men saa kom Inge Marie ind i mit liv via min elskede mor. Hun tog hanskerne paa og vi fik ryddet, morke kroge og gamle skuffer. I ting jeg slet ikke vidste at jeg havde faaet med i familie flyttekassen, der sad og styrede mine handlinger. Angste og frygte der gav mig en indre smerte og uro. Vi tog det hele og det jeg foler idag en idre ro, accept af mig selv og min rejse. Jeg har fundet et sted hvor jeg er virklig stolt af mig selv og hvor jeg ved at jeg er et godt menneske, med morke sider der popper op engang imellem, og det er ok! Der er aldrig noget der er for sent ..

Tusinde tak Inger Marie for du er hvor du er og derfor har vaeret en Engel i mit liv

Love and light

Dotti/ Dorthe
Bribane Australia

Email 17-12-2007

Harriet Zidoree Højrup

Kære Inge Marie

Tak er kun et fattigt ord, for det du har gjort for mig.
Angsten og andre underlige ting er forsvundet, så lyset igen kan nå mig så jeg føler mig levende igen.

Det endda til spot pris. ;O) for stol trygt på at du har givet mig et nyt syn og lysten til livet igen. For mørket var ved at vinde slaget, men så kom du. (JUBII) ;O)

Tusind tak for det min ven, du vil altid være i mit hjerte og være min engel.

Med ønsket om en rigtig god jul og lykkebringende nytår til dig og dine.

Email 27-10-2007

Dennis

Jeg vil takke Inge Marie for det hun gjorde og gør! På det grundlag vil jeg forklare hvad der gjorde den store forskel for mig, til dem der ikke ved så meget om Inge Marie.
Jeg har været psykisk syg i godt 2 år, på papiret er jeg betegnet som Paranoid Skitzofren, og Ukontrolleret Agrasioner, og Maniodepressiv. Det har været en tung byrde og være igennem. Så derfor vil jeg ikke forklare mig mere ud fra hvad jeg var, og i stedet fortælle for langt jeg er kommet.
Kristendommen har altid interesseret mig ja lige sidden jeg kan huske. Ingen i min familie har haft det tæt og ved ikke hvor jeg har det fra. Men har bare altid fundet hjælp, trøst, og styrke igennem den religion. Derfor valgte jeg og sige ja tak til at komme ud til Inge Marie for dette så ud til at være den sidste udvej. Da jeg fik afvide til sidst, hvis jeg så meget som bare kigger ondt på en person igen, kommer politiet og henter dig og så bliver jeg tvangs indlagt på den lukkede psyk. Afdeling i viborg, for flere overfald ikke skulle finde sted. Har været på omkring 1500-2000 ml. gram medicin om dagen og været igennem diverse psykiater & Psykologer. Uden fremgang.
Efter 1-2 gange jeg har besøgt Inge Marie følgte jeg, at jeg virkelig kunne bruge kristendommen som et våben og skjold mod min sygdom. Det gav mig håb og tro på jeg kunne få en normal tilværelse igen. Og det fik jeg. Jeg har kunne få lov af embedslægen til at få kørekort. Fuldtidsarbejde. Og kan nu se en fremtid med min kæreste. Vi skal til at flytte sammen til Jul og Nytår. Og så starte et liv sammen. Jeg er blevet meget mere tolerant, tålmodig, og gladere efter at have besøgt Inge Marie. Jeg tør se længere frem end jeg gjorde. Og har fået en normal rytme i min hverdag. Det er jeg så taknemlig for, og dette er et mirakel! Tak Inge Marie.

Email 18-09-2007

Lone Nielsen

Kære Inge marie
Det du har gjort for mig de sidste mange uger, har været med til at jeg - på en eller anden mærkelig vis - er kommet videre med mit liv. Det har holdt hårdt for dig, men du blev ved, og det er jeg dig evig taknemmelig for.
Tusind mange tak.
Knus herfra. Lone

Email Hjemmeside 12-09-2007

Stina Petersen

Kære Inge Marie...
Tak for alle de skønne ting du har budt mig...
Tak for, at du i tidernes morgen åbnede for min kanal.
Kærligst...
Stina Petersen.

Email Hjemmeside 01-03-2007

John Svendsen

Hej Inge Marie
Jeg vil gerne sige tak for den store hjælp du var da jeg var kørt totalt fast i mit tidligere job.
Du var årsag til at jeg turde sige det op uden at have et andet, og medvirkende årsag til at jeg turde søge et andet jeg faktisk ikke var kvalificeret til. Et job som jeg fik.
Jeg vil gerne kvitere med et billede fra vores have en sommermorgen sidste sommer, så kan vi jo længes lidt.
Det er en god hjemmeside du har fået.

John Svendsen ( Tirstrup/Djursland )

Del siden